Sommerfuglebusk

Sommerfuglebusk

Sommerfuglebusk (Latinsk navn Buddleja davidii) er en smukt blomstrende busk med store blomsterklaser. Sorten hører til maskeblomst-familien. Navnet kan også staves Buddleia, men Buddleja er den korrekte, oprindelige stavemåde. Sommerfuglebuske er særdeles velegnede til at lave uformelle hække og er også smukke at plante enkeltvis.

Læs videre..
pr. side

Sommerfuglebusk

Sommerfuglebusk (Latinsk navn Buddleja davidii) er en smukt blomstrende busk med store blomsterklaser. Sorten hører til maskeblomst-familien. Navnet kan også staves Buddleia, men Buddleja er den korrekte, oprindelige stavemåde. Sommerfuglebuske er særdeles velegnede til at lave uformelle hække og er også smukke at plante enkeltvis. Der er alskens forskellige sorter af sommerfuglebuske, du kan vælge imellem. Har du brug for hjælp til at købe en sommerfuglebusk? Tøv da ikke med at kontakte os, vi hjælper dig gerne!

Hvorfor købe en sommerfuglebusk?

Ser din have helt bar ud, eller har den ikke ret mange blomstrende haveplanter? Så kan du være enig i, at det ikke nødvendigvis er afslappende at sidde udenfor.. Hvad ville du synes om at sidde og nyde solens varme på ansigtet med udsigt til store blomsterklynger, omgivet af herlig blomsterduft og flagrende sommerfugle? Det lyder da lidt bedre, ikke sandt? Hvis du er helt enig i dette, skal du blot købe en sommerfuglbusk! Buddleja er en smuk busk med store blomsterklaser, som tiltrækker alskens sommerfugle. Blomsterne blomstrer fra juli til oktober, og de ser ikke kun smukke ud, de har også en dejlig duft. Således bringer de forskellige sorter af sommerfuglebusk farve, duft og liv til din have.

Buddleja davidiis kendetegn

Sommerfuglebusk-sorter vokser bedst i sol eller halvskygge og ikke i for våd jord. Disse løvfældende hækplanter er mellemhårdføre, og ved temperaturer under -15 °C er det fornuftigt at beskytte Buddleja davidii ekstra. Beskæring er kun nødvendig én gang om året, og ved den lejlighed kan du klippe ned til omkring 30 til 50 cm over jorden. Derudover tåler sorten luftforurening og havluft fint og kan holde til stød. Overvejer du at købe en sommerfuglbusk? Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte vores kundeservice!

Køb sommerfuglebusk-sorter hos Garmundo

Hos Garmundo kan du selvfølgelig købe en sommerfuglbusk. I vores sortiment finder du alskens sorter af sommerfuglebusk. Den blålilla Buddleja Nanho Blue er virkelig velegnet til helt lave hække. Og der er alskens forskelligfarvede sommersuglebuske at vælge imellem, for eksempel den mørkelilla Buddleja Black Knight, den lilla-røde Buddleja Royal Red, den lyserøde Buddleja Pink Delight, den blålilla Buddleja Empire Blue og den hvide Buddleja White Profusion. Forskellige sommerfuglebusk-sorter findes også som en del af en blandet hækpakke. Hvilken sort vælger du?