Falsk kristtorn

Falsk kristtorn

Sorter af falsk kristtorn (på latin Osmanthus) er stedsegrønne haveplanter som er fremragende til at lave hække af lav til middel højde. Falsk kristtorn har fået sit navn fordi den ligner den almindelige kristtorn (Ilex).

Læs videre..
pr. side

Falsk kristtorn

Sorter af falsk kristtorn (på latin Osmanthus) er stedsegrønne haveplanter som er fremragende til at lave hække af lav til middel højde. Falsk kristtorn har fået sit navn fordi den ligner den almindelige kristtorn (Ilex). Begge planter har blade, der stikker. På den falske kristtorn vokser bladene lige over for hinanden på stammen og på kristtornen er bladene forskudt. Og de røde bær, som kendetegner kristtorn vokser ikke på den falske kristtorn. På Osmanthus blomstrer dejlige hvide blomster, der dufter dejligt.

Stedsegrønne haveplanter med duftende blomster

Vil du plante en smuk hæk rundt om din forhave eller terrasse? En kompakt og stedsegrøn hæk med duftende blomster, som du stadig nemt kan kigge over, og som holder uønskede gæster ude af haven? Så er Osmanthus et fremragende valg. Disse stedsegrønne haveplanter er yderst velegnede til at lave hække med en maksimal højde på 1,5 m. De stikkende blade sørger for, at ingen uden videre kravler gennem den falske kristtornehæk. På grund af disse stedsegrønne haveplanters relativt langsomme vækst er beskæring én gang om året tilstrækkelig. De hvide blomster er virkelig smukke, dufter dejligt, og de tiltrækker alskens sommerfugle og insekter. Dejligt med liv i din have! I vores sortiment finder du Osmanthus burkwoodii som blomstrer om foråret og Osmanthus heterophyllus som blomstrer om sommeren og i efteråret. Osmanthus stiller ikke store krav til sit voksested, men den er dog følsom over for frost og kraftig blæst.

Køb falske kristtorn hos Garmundo

Køb falske kristtorn hos Garmundo? Et godt valg! Vi sælger alskens smukke, stedsegrønne haveplanter af fremragende kvalitet og til rimelige priser. Ud over Osmanthus kan du også kontakte os vedrørende eksempelvis en smuk laurbærhæk, takshæk eller nåletræshæk. Kig dig bare omkring på vores hjemmeside. Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, for vi hjælper dig gerne med at finde en hæk, der lever fuldt op til alle dine ønsker!