Blandet hæk

Blandet hæk

En hæk består ofte af flere hækplanter af samme sort. Dette giver primært et roligt indtryk, men det kan også virke en smule kedeligt. Dette er en af grundene til, at man oftere og oftere ser blandede hække i haver, parker og andre grønne områder.

Læs videre..
pr. side

Blandet hæk

En hæk består ofte af flere hækplanter af samme sort. Dette giver primært et roligt indtryk, men det kan også virke en smule kedeligt. Dette er en af grundene til, at man oftere og oftere ser blandede hække i haver, parker og andre grønne områder. En blandet hæk har et smukt, uformelt og unikt udseende og giver på den måde masser af stemning til ethvert uderum.

Leder du efter en smuk, blandet hæk? Så er det praktisk, at sorterne i den blandede hæk passer godt sammen. Det er en skam, hvis den smukke hæk, du har i tankerne, ikke ser godt ud, fordi de sorter, du har valgt, stemmer passer sammen, ikke? Måske fordi hækplanterne kræver forskellige vækstbetingelser, fordi voksemåden ikke passer sammen, den ene er stedsegrøn og den anden er løvfældende, eller måske fordi den, der vokser hurtigst, skygger for den med de smukke blomster efter et år. Hvordan ved man så, hvilket sorter, man kan kombinere i en blandet hæk? Det problem har vi løst for dig! Vi har nemlig hos Garmundo sammensat forskellige hækpakker med hækplanter, der passer perfekt sammen. Dejlig nemt!

Forskellige slags hækpakker til en blandet hæk

Hækpakkerne, som Garmundo har sammensat, består af to til fire sorter af hækplanter, og hver pakke har et bestemt formål. Således kan du for eksempel købe en hækpakke til en blandet hæk, der tiltrækker fugle, en blandet høj hæk, der modvirker indbrud, en blandet lav, blomstrende hæk, en blandet høj, stedsegrøn hæk og meget mere. Du kan se på navnet, hvad formålet med hækpakken er, og det er da praktisk. Hvilke og hvor mange planter hver pakke indeholder, kan du læse i beskrivelsen. Der står også anført, hvad planterne i pakkens start- og sluthøjder er, samt hvor mange meter blandet hæk, du kan lave. Vi har valgt sorter, der er nemme at holde, så du ikke har ret meget arbejde med den blandede hæk.

Køb blandet hæk hos Garmundo

Vil du købe en blandet hæk? Så kan du vælge blandt vores fine sortiment af hækpakker! Alle hækplanter er af høj kvalitet og afskæres først, når du har lagt en bestilling. Du kan læse mere om den rute, som din nye, blandede hæk følger fra vores avlere til din have under logistik. Vi ønsker dig alt det bedste ift. at vælge din hækpakke! Og har du spørgsmål om vores hækpakker eller vil du gerne selv sammensætte en blandet hæk og vide, hvad dine muligheder er? Tøv da ikke med at kontakte os, vi hjælper dig gerne med at komme på gode idéer!