Pilehæk

Pilehæk

Leder du efter en hækplante med et unikt udseende? En hjemmehørende hækplante, som passer perfekt ind i landskabet og næsten ikke kræver vedligehold? Vælg da en pilehæk!

Læs videre..
pr. side

Pilehæk

Leder du efter en hækplante med et unikt udseende? En hjemmehørende hækplante, som passer perfekt ind i landskabet og næsten ikke kræver vedligehold? Vælg da en pilehæk! Pilebuske og piletræer er kendt for deres yndefulde grene, fine rakler og smukke blade. Særdeles velegnet til at lave høje eller lave hække: Kræver ikke meget vedligehold, yderst hårdfør og virkelig stærk. Hverken luftforurening, streng frost eller havluft er et problem for den, og en pilehæk vokser optimalt i sol eller halvskygge. Sorten er løvfældende: Om sommeren nyder du godt af alle bladene, og derefter passer de nøgne piletræer og -buske godt ind i et vinterlandskab.

Forskellige sorter af piletræer og -buske

Hos Garmundo kan du købe forskellige sorter af pilebuske og piletræer. Leder du efter lavtvoksende pil til en lav pilehæk, så er purpurpil (Salix purpurea 'Nana') et godt valg. Denne art har en meget langsom vækst og en maksimal sluthøjde på 1,0 m. Karakteristisk for purpurpil er de purpurrøde grene, der danner et smukt syn i et vinterlandskab. Øret pil (Salix aurita) er en art, der bliver lidt højere, til maksimalt 2,0 m. Den ørede pil kan lide fugt og plantes derfor ofte i vandkanten. Og kan det ikke blive højt nok for dig? Så bør du vælge en selje-pil. Selje-pil (Salix caprea) kan blive op til 14 m. høj og er derfor perfekt til at lave en høj træhæk eller læhegn. Ved at beskære knopperne holder du nemt pilehækken i den ønskede højde.

Køb pilehæk?

Vil du købe en pilehæk? Så tag et kig i Garmundos sortiment! Vi sælger smukke piletræer og -buske af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Og vi sørger naturligvis for, at planten sendes lige til døren hjemme hos dig, dejligt og nemt. Og det bedste er, at du selv kan plante din nye pilehæk ved at følge retningslinjerne i vores plantningsmanualer. Har du stadig spørgsmål, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os! Vil du gerne finde en smuk pilesort hurtigt??