Viburnum

Viburnum

Viburnum er en smuk hækplante, som ofte plantes i private og offentlige haver på grund af deres smukke, hvide blomster og bær. Fugle og insekter kan sætter også stor pris på denne plante, og en Viburnumhæk giver derfor også godt liv i din have.

Læs videre..
pr. side

Viburnum

Viburnum er en smuk hækplante, som ofte plantes i private og offentlige haver på grund af deres smukke, hvide blomster og bær. Fugle og insekter kan sætter også stor pris på denne plante, og en Viburnumhæk giver derfor også godt liv i din have. Sorten kræver ikke meget vedligehold, og det er kun hvis du ønsker at holde hækken i en bestemt form, at den skal beskæres. Viburnum vokser optimalt i sol eller halvskygge og i en noget fugtig jord.

Køb Viburnum-sorter

Der findes forskellige smukke Viburnum-sorter. De løvfældende planter, som er hjemmehørende, findes i denne kategori. Hjemmehørende planter vokser rigtig godt i det hollandske klima, de er yderst hårdføre og kræver stort set intet vedligehold. Virkelig fin til at lave en naturskøn hæk eller et læhegn, men også meget velegnet til at lave en hæk i baghaven eller til plantning i en klynge eller enkeltvist. Du kan købe følgende sorter hos Garmundo: Guelderrose (Viburnum opulus) og pibekvalkved (Viburnum lantana). Guelderrosen kan nå en sluthøjde på cirka 3,0 m, og pibekvalkved kan nå en sluthøjde på cirka 2,0 m. Fordi begge sorter er løvfældende, kan du om efteråret nyde godt af blade i flotte efterårsfarver.

Under stedsegrønne hækplanter finder du også vintersnebollen (Viburnum tinus) med en maksimal sluthøjde på 1,0 m. Viburnum tinus er kendt for sin lange blomstringsperiode.

Vil du købe og plante en Virbunumhæk? Velkommen til Garmundo!

Vil du købe en Virbunumhæk? Så vil vi gerne byde dig velkommen til Garmundo. Vi sælger hækplanter fra professionelle avlere, som leverer dokumenteret kvalitet. Derudover har vi konkurrencedygtige priser, og vores hjemmeside er fuld af alskens praktiske tips om, hvordan man køber, planter og tager hånd om hækplanter. Således kan du for eksempel læse i vores plantningsmanualer, nøjagtig hvordan du selv kan plante din nye hæk. Kig dig bare omkring, og tøv da ikke med at kontakte, hvis du vil vide mere!