Bunddækkeplantemåtter

Plantemåtter af bunddække

Hvis du selv har en smuk have, så kan du kun være enig i, at ukrudt kan være en udfordring. Ikke alene ser mælkebøtter, tidsler og brændenælder ikke godt ud, men uønsket grønt kan også kvæle dine bedplanter eller nyplantede hæk.

Læs videre..
pr. side

Plantemåtter af bunddække

Hvis du selv har en smuk have, så kan du kun være enig i, at ukrudt kan være en udfordring. Ikke alene ser mælkebøtter, tidsler og brændenælder ikke godt ud, men uønsket grønt kan også kvæle dine bedplanter eller nyplantede hæk. Så skal man luge for Gud ved hvilken gang. Og hvis ukrudtet endelig er væk, så står man med en bar, brun plet, hvor der på ingen tid vokser ny ukrudt frem. Suk... Men i så fald har vi løsningen hos Garmundo: færdige plantemåtter af bunddække! Ikke alene forebygger du med vores bunddækkemåtter, at haven vokser til med ukrudt, men du forvandler også nemt og hurtigt din have til en grøn oase. Perfekt hvis der stadig er lidt bart rundt om huset! Du kan med fordel sætte bunddækkemåtterne mellem planterne i et bed, rundt om en hæk eller ethvert andet sted, hvor du gerne vil skabe et smukt, grønt bunddække.

Bunddækkemåtter: Stedsegrønne, hårdføre & blomstrende bunddækkeplanter

Hos Garmundo tilbyder vi forskellige færdige bunddækkemåtter til overkommelige priser. Disse er måtter baseret på kokosmateriale, hvorpå der er hældt pottejord (substrat). I pottejorden er der bunddækkeplanter. Rødderne danner sammen med substraten en robust plantemåtte som hænger godt sammen og er nem at plante.

Måtter med stedsegrønne, hårdføre eller blomstrende bunddækkeplanter, det fås alt sammen hos Garmundo. Vi sælger blandt andet plantemåtter med sedum (stenurt), Hedera (vedbend), Waldsteinia ternata (guldjordbær) og Vinca minor (vintergrøn). Du kan også kontakte os angående andre, mindre velkendte, men helt sikkert ikke mindre smukke bunddækkeplanter, såsom Lysimachia nummularia (pengebladet fredløs) of Ajuga reptans (krybende læbeløs). Alle bunddækkeplanterne har forskellige behov hvad angår vækstvilkår, og derfor de vækstvilkårene for hver plantemåtte beskrevet under deres egenskaber.

Bunddækkemåtter: Et grønt bunddække hurtig og nemt

Bunddækkemåtterne er specialdyrkede til at give dig mulighed for hurtigt at kunne nyde en grøn have. Du gør jorden jævn, lægger plantemåtterne af bunddække derpå, vander lidt, og tada, nu har du et grønt bunddække. Og det kræver stort set ikke at blive holdt, da måtterne ikke giver nogen plads til ukrudt.

Vi sælger bunddækkemåtter kvadratmetervis, og dermed er det nemt for dig at beregne, hvor mange måtter, du har brug for. Læs mere om det under sådan vælger du den rette mængde plantemåtter af bunddække. Du kan nemt at gøre måtterne mindre ved at stikke en spade ned gennem midten. Der er tilstrækkelig gødning i plantemåtterne til, at bunddækkeplanterne kan slå rod, og derfor er det ikke nødvendigt at gøde det første halve år. Efter det første halve år anbefaler vi at gøde hvert halve år for at sikre, at dit smukke, grønne bunddække forbliver smukt og grønt. Når bunddækkeplanterne begynder at vokse, kan du gå på dem lejlighedsvis. Vil du vide mere om, hvordan man planter plantemåtter af bunddække? Det kan du læse i vores plantningsmanual: sådan planter du plantemåtter af bunddække.

Hos Garmundo kan du købe plantemåtter af bunddække nemt og billigt online! Vil du vide mere? Kontakt bare vores kundeservice