Bunddække i plantemåtter

Plantemåtter med bunddækkeplanter (57 x 38 cm)

Hvis du selv har en flot have, vil du give os ret i, at ukrudt af og til kan være noget af en udfordring. Mælkebøtter, tidsler og brændenælder pynter ikke i haven, og derudover kan alt uønsket grønt også kvæle planterne i dine bede eller den nyplantede hæk. Læs videre..

Plantemåtter med bunddækkeplanter (57 x 38 cm)

Hvis du selv har en flot have, vil du give os ret i, at ukrudt af og til kan være noget af en udfordring. Mælkebøtter, tidsler og brændenælder pynter ikke i haven, og derudover kan alt uønsket grønt også kvæle planterne i dine bede eller den nyplantede hæk. Så du må endnu engang have lugejernet frem. Når ukrudtet endelig er luget væk, står der en bar, brun plet jord tilbage, hvor der hurtigt kan skyde nyt ukrudt op igen. Suk… Vi har løsningen på denne udfordring hos Garmundo: plantemåtter med bunddækkeplanter, der er klar til brug! Du undgår, at haven vokser til i ukrudt, og du får også hurtigt og nemt omdannet din have til en grøn oase med vores bunddækkeplanter. Det er en rigtig fin løsning, hvis der er meget bart omkring huset. Bunddækkeplanterne kan fint placeres mellem dine stauder, langs en hæk eller et andet sted i haven, hvor du ønsker at skabe et flot, grønt tæppe.

Måtter med bunddækkeplanter: stedsegrønne, vinterhårdføre og blomstrende bunddækkeplanter

Hos Garmundo tilbyder vi forskellige økonomisk overkommelige måtter med bunddækkeplanter, der er klar til brug. Måtterne er lavet af et kokosmateriale, hvor der er hældt pottemuld over (jordsubstrat). Bunddækkeplanterne står i denne pottemuld. Rødderne danner en solid plantemåtte sammen med jordsubstraten, der samlet udgør en helhed, der er nem at plante.

Måtter med stedsegrønne, vinterhårdføre eller blomstrende bunddækkeplanter, alt er muligt hos Garmundo. Vi sælger bl.a. plantemåtter med Sedum (stenurt), Hedera (vedbend), Waldsteinia ternata (guldjordbær) og Vinca minor (liden singrøn). Vi kan også hjælpe dig med måtter med mindre kendte bunddækkeplanter, som også er meget flotte. Vi kan nævne Lysimachia nummularia (pengebladet fredløs) eller Ajuga reptans (krybende læbeløs). De enkelte typer måtter med bunddækkeplanter har hver deres vækstbetingelser. Du kan læse mere om disse betingelser under egenskaberne for hver type plantemåtte.

Måtter med bunddækkeplanter: skab hurtigt og nemt et grønt tæppe

Måtterne med bunddækkeplanter er specielt dyrket for at sikre, at du hurtigt kan nyde synet af en grøn have. Du udjævner jordoverfladen, lægger plantemåtterne med bunddækkeplanterne ned, vander en smule og voilà, der har du dit grønne tæppe. Det er næsten ikke nødvendigt med pleje, da måtterne ikke giver plads til ukrudtet.

Måtterne med bunddækkeplanter sælges pr. m2, hvilket gør det nemt for dig at afgøre, hvor mange måtter du har brug for. Du kan læse mere om dette under valg af det rette antal plantemåtter med bunddækkeplanter Det er nemt at gøre måtterne mindre ved at dele dem i to med en spade. Der er tilstrækkeligt med gødning i plantemåtterne til, at bunddækkeplanterne kan vokse til. Det er derfor ikke nødvendigt at gøde det første halve år. Når det halve år er gået, anbefaler vi, at planterne bliver gødet hvert halve år for at sikre, at det flotte grønne tæppe forbliver pænt og grønt. Når bunddækkeplanterne begynder at vokse, kan der trædes hen over dem med forsigtighed. Vil du vide mere om plantning af måtter med bunddækkeplanter? Så kan du læse mere i vores plantevejledninger: plantning af plantemåtter med bunddækkeplanter.

Du kan købe nemt og billigt købe måtter med bunddækkeplanter online hos Garmundo! Vil du vide mere? Så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice!