Plantning af færdigbede, bunddækkeplanter og hækplanter

Du har investeret tid og penge i at vælge en ny hæk. Så er det selvfølgelig rarest, hvis den flotte hæk, du har i tankerne, også bliver til virkelighed. Lad os se det i øjnene; en skæv, brun eller bar hæk er der aldrig nogen, der er blevet glade for, vel? For at sikre, at der kommer til at stå en flot, lige og grøn hæk, er det vigtigt at hækplanterne plantes på den rigtige måde. Du kan sagtens selv gøre, også selv om du ikke laver havearbejde så ofte. Herunder finder du nyttige plantevejledninger til alle de hækplanter, vi sælger hos Garmundo. Læs mere om forskellen på, hvordan planterne dyrkes under hækplanter: barrodsplanter, klumpplanter eller planter i potte?

Vi har også lavet vejledninger omkring plantning af færdigbede og nedlægning af måtter med bunddækkeplanter. Her gælder det også om, at få udplantet de nye planter med stor omhu, så du kan glædes over den grønne og frodige have, som du har haft forventninger om at få.

Plantevejledninger

I de forskellige plantevejledninger kan du helt nøjagtigt læse, hvordan du bedst udplanter forskellige sorter af hække og øvrige haveplanter. Hvis du følger vejledningen for den udvalgte plante, du vælger, får de nye planter med garanti en god start. Du kan selvfølgelig altid kontakte vores kundeservice, hvis der er noget, der ikke står helt klart for dig. God fornøjelse med båd læsning og udplantning!

Plantevejledning hækplanter: hækplanter som barrodsplanter
Plantevejledning hækplanter: hækplanter som klumpplanter
Plantevejledning hækplanter: hækplanter i potte
Plantevejledning hækplanter: færdighæk
Plantevejledning planter til færdigbed
Plantevejledning plantemåtter med bunddækkeplanter