Kaprifolie

Kaprifolie

Kaprifolie, eller Lonicera på latin, er en lav busk med små, skinnende blade og små, hvide blomster. Ideel som bunddække, til områdebeplantning eller som hækplante. Hos Garmundo kan du kontakte os angående stedsegrønne sorter, såsom myrtegedeblad (Lonicera nitida) og ligustergedeblad (Lonicera pileata).

Læs videre..
pr. side

Kaprifolie (Lonicera)

Kaprifolie, eller Lonicera på latin, er en lav busk med små, skinnende blade og små, hvide blomster. Ideel som bunddække, til områdebeplantning eller som hækplante. Hos Garmundo kan du kontakte os angående stedsegrønne sorter, såsom myrtegedeblad (Lonicera nitida) og ligustergedeblad (Lonicera pileata). Du finder alle stedsegrønne kaprifoliesorter på denne side. Derudover har vi også i vores sortiment den løvfældende rød kaprifolie (Lonicera xylosteum). Denne er opført under løvfældende hækplanter.

Lonicerahæk i din have

Savner du stadig noget grønt langs din gangsti eller langs med terrassen, eller vil du gerne have en smuk kant på din græsplæne? Vælg da en Lonicerahæk! Lonicera er yderst velegnet til at lave smukke, lave hække, hvor som helst du vil. På grund af sin langsomme vækst behøver du stort set ikke beskære den, og sorterne på denne side taber aldrig bladene. Fantastisk, for dermed har du altid udsigt til noget grønt, også om vinteren. En kaprifoliehæk er virkelig stærk, og ligner boksbommen i udseende. Det er da også et godt alternativ til buksbomhækken. Og til forskel fra boksbommen blomstrer Lonicerahækken om foråret med små, dejlige, hvide blomster.

Kaprifoliehæk: Hvilken sort vælger du?

Leder du efter en kaprifoliehæk? Så er du kommet til det rette sted, for hos Garmundo sælger vi alskens Lonicerasorter, som du kan bruge til at skabe en fremragende lav hæk. Gedeblad Maigrün er for eksempel ideel til hække på op til 50 cm. i højden, mens Gedeblad Elegant og ligustergedeblad særdeles velegnet er til hække på op til 1,0 m. Alle kaprifoliesorterne får bær efter blomstringsperioden. Disse bær er giftige for mennesker, men en rigtig godbid for fugle. Den løvfældende røde kaprifoliehæk er velkendt for sine smukke, røde bær. Derudover er alle sorterne hårdføre og kan vokse næsten hvor som helst.

Køb Lonicerahæk hos Garmundo

Hvis du vil købe en kaprifoliehæk, er du hos Garmundo kommet til det rette sted. Vi leverer kun hækplanter af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Og derudover vil vi gerne hjælpe dig til at vælge, plante og vedligeholde din nye hæk! Vi har for eksempel skrevet plantningsmanualer hvori du kan læse, hvordan man bedst planter en hæk. Og du finder endnu flere tips på vores hjemmeside. Du kan naturligvis også altid tage kontakt til vores kundeservice, hvis du har spørgsmål! Vi elsker at holde vores kunder glade!