Grønne vedbensskærme

Grøn vedbendskærm

Vil du gerne placere en flot grøn vedbendskærm, for eksempel mellem din egen have og naboens? Så er den grønne vedbendskærm med metalgitter helt perfekt!

Læs videre..
pr. side

Grøn vedbendskærm

Vil du gerne placere en flot grøn vedbendskærm, for eksempel mellem din egen have og naboens? Så er den grønne vedbendskærm med metalgitter helt perfekt! En vedbendskærm er ikke alene flot, den giver også privatliv og læ for vinden. Du kan naturligvis vælge at købe billige, små, nye hækplanter, men skal så til gengæld vente i årevis, inden du har en tæt hæk stående. I mellemtiden kan naboer og nysgerrige forbipasserende kigge ind i haven eller glo ind af vinduerne. Det er ikke så rart! Det kan du nemt løse ved at vælge en grøn vedbendskærm med planter, der vokser op af et metalgitter, eller ved at vælge en høj færdighæk!

Grøn vedbendskærm med metalgitter: Fin med det samme!

En grøn vedbendskærm giver privatliv og læ for vinden med det samme. Allerede dagen efter at din bestilling er ankommet, står der en flot, tæt hæk. Derfor: Fin med det samme! De store grønne vedbendskærme med metalgitter dyrkes i specialudviklede potter og kan derfor plantes hele året rundt (bortset fra når det fryser). Vi kan tilbyde vedbendskærme med forskellige sorter planter, såsom Yellow Ripple, Woerner, Goldchild eller Dentata Variegata. Pottedyrkede færdighække har en fast højde for hver sort. For hver enkelt sort færdighæk er det derfor beskrevet hvad den endelige sluthøjde bliver.

Høj vedbendskærm med metalgitter vokser i en container lavet af robust ståltråd, med en aftagelig plastikkappe placeret omkring. Den kan trækkes ud af containeren umiddelbart før udplantningen. Vægten af en færdighæk ligger på mellem 30 og 50 kg pr. stk. afhængigt af vejrforholdene. Planterne dyrkes for det meste udendørs. Det betyder, at vedbendskærmen er tungere i vådt vejr, da den indeholder mere fugt.

Længden på vedbendskærmen kan eventuelt afkortes i enheder af ca. 10 cm. ved hjælp af en boltsaks. Det anbefales at placere vedbendskærmen mellem træ- eller jernstolper. Stolperne fastgøres i stolpesko eller stolpespyd, som placeres i jorden mellem vedbendskærmene.

Fordelene ved vedbendskærme

  • Stort set alle planter overlever, og hækken gror videre umiddelbart efter udplantningen
  • Metalgitteret gør, at hækken står stabilt og lodret
  • En vedbendskærm er tæt med det samme
  • Den kan plantes hele året rundt (undtagen i frostvejr)
  • Høje færdighække er yderst velegnede som smalle hække
  • Det er muligt at kombinere forskellige færdighække med hinanden
  • Du kan (hvis I er to personer) plante en 30 meter lang hæk på en dag