Mobilane® hækelementer

Mobilane® hækelementer

Med hækelementerne fra Mobilane får du en grøn adskillelse med det samme. Hækelementerne er kendt for deres høje kvalitet og slidstærke evne, og vil kunne anvendes på mange måder.

Læs videre..
pr. side

Mobilane® hækelementer

Fås nu eksklusivt hos Garmundo!

Hækelementer, der giver en tæt hæk med det samme
Med hækelementerne fra Mobilane får du en grøn adskillelse med det samme. Hækelementerne er kendt for deres høje kvalitet og slidstærke evne, og vil kunne anvendes på mange måder. Forestil dig en tæt hæk, adskillelse mod en terrasse eller indretning af haverum, hvor der kan stilles en varig, stedsegrøn adskillelse op i løbet af ingen tid.

Køb hækelementer fra Mobilane hos Garmundo
Garmundo har i samarbejde med Mobilane opbygget et flot sortiment af forskellige typer og størrelser. Sortimentet består ikke kun af Hedera. Der kan også leveres af sorterne Euonymus, Carpinus og Pyracantha. Ud over den normale højde på 180 cm. kan vi også levere hækkene i højder på 120, 155, 200, 220 og endda 300 centimeter. Det patenterede system fra Mobile har et solidt, rustfrit stålgitter af højeste kvalitet. Gitteret er helt tilgroet med flotte planter af samme sort.

Køb også tilbehøret såsom monteringsmateriale eller plantebakker hos Garmundo

Mobilane hækelementerne kan fastgøres med træ- eller jernpæle. Med det tilhørende monteringsmateriale får du installeret Mobilane hækelementerne i løbet af ingen tid. Den økologiske kokosnøddebakke kan sættes i jorden sammen med planterne, og vil blive opløst af sig selv i jorden efter et stykke tid. På steder, hvor det ikke er muligt at nedgrave planter, som f.eks. på en altan, kan vi tilbyde eksklusive plantebakker i hårdttræ og cortenstål.

Fordelene ved hækelementer:

  • Stort set alle planter overlever, og hækken gror videre umiddelbart efter udplantningen
  • Giver privatliv med det samme
  • Kan plantes hele året rundt (undtagen i frostvejr)
  • Yderst velegnet til smalle hække
  • Det er muligt at kombinere forskellige færdighække med hinanden
  • Du kan (hvis I er to personer) plante en 30 meter lang hæk på en dag