Små hækelementer

Små hækelementer

Hvis du skal i gang med at plante en ny hæk og gerne vil bruge små, nye hækplanter til dette, vil det tage et stykke tid, før du har en tæt, grøn hæk stående. Har du ikke lyst til at vente så længe på det endelige resultat? Så skal du vælge vores små hækelementer, der er dyrket i jorden!

Læs videre..
pr. side

Små hækelementer

Er det nu tiden til at få en flot lav hæk i din have eller et andet sted? Der er måske ikke plantet noget endnu, eller du ønsker at udskifte en ældre hæk? Hvis du skal i gang med at plante en ny hæk og gerne vil bruge små, nye hækplanter til dette, vil det tage et stykke tid, før du har en tæt, grøn hæk stående. Har du ikke lyst til at vente så længe på det endelige resultat? Så skal du vælge vores små hækelementer, der er dyrket i jorden!

Færdighække

Vi kan levere forskellige sorter hækplanter som små hækelementer: nemlig buksbom, taks, portugisisk laurbær, bøgehæk, avnbøg og thuja. Små hækelementer, der er dyrket i jorden, fås i højder fra og med 60 cm. For buksbom er dette 30 cm. Disse færdighække er yderst velegnede til at skabe lave hække, for eksempel i forhaven, langs en havesti eller langs et bed. Hækken kan også placeres på en terrasse eller en altan; i så fald skal du blot sætte planterne i en pæn plantekasse eller potte. Du kan også anvende de medfølgende beholdere. Målene på de små hækelementer er som følger: 60 cm. høj (buksbom 30 cm.), 18 cm. bred og 50 cm. lang. De små hækelementer vejer 12 kg. pr. stk. Du kan læse mere om plantning af færdighække i vores plantevejledning til hækplanter: færdighække. Ud over små hækelementer sælger vi også høje færdighække.

Hvorfor vælge en færdighæk?

+ Perfekt til at skabe lave hække i haven eller på altanen
+ Få en smuk, tæt færdighæk med det samme!
+ Kan plantes hele året rundt, undtagen i frostvejr
+ Kan kombineres med andre færdighække
+ Færdighække er nemme at plante selv
+ Kun ganske få planter klarer den ikke, da vi har dyrket hækplanterne på marken og med øje for formålet.