Buskpotentil

Buskpotentil

Buskpotentil, eller Potentilla fruticosa på Latin, er en lavtvoksende, blomstrende busk. Planten er en kombination af en busk og en potentil. Til forskel fra potentilen (Potentilla), en staude som dør ned hvert år og spirer igen om foråret, vokser buskpotentilen busket.

Læs videre..
pr. side

Buskpotentil

Buskpotentil, eller Potentilla fruticosa på Latin, er en lavtvoksende, blomstrende busk. Planten er en kombination af en busk og en potentil. Til forskel fra potentilen (Potentilla), en staude som dør ned hvert år og spirer igen om foråret, vokser buskpotentilen busket. Buskpotentilens buske dør ikke ned, men taber kun bladene om vinteren. Dermed er disse løvfældende hækplanter fremragende til at lave lave hække på op til 1 meters højde. Også god at plante alene, som bunddække eller områdebeplantning. Potentilla fruticosa kendes også som buskpotentil og i Holland som femfingerurt.

Buskpotentil: Smukt blomstrende haveplante

Leder du efter en lavtvoksende hæk, som kan skabe liv i din have? Og helst en sort, der blomstrer hele sommeren? Så er Potentilla fruticosa et fremragende valg! Potentilla fruticosa fås i forskellige farver. Hos Garmundo kan du kontakte os angående den hvide Potentilla Abbotswood, den røde Potentilla Red Ace og den gule Potentilla Goldfinger. Og kan det ikke blive farvestrålende nok for dig? Så kan du vælge den blandede Potentilla-hæk med alle tre sorter. Buskpotentil er kendt for sin lange blomstringsperiode, som gør, at din have ser fantastisk ud hele sommeren igennem!

Buskpotentil er yderst stærk, hårdfør og gror helst i sol eller halvskygge og i fugtig til tør jord. Det er næsten ikke nødvendigt at beskære denne sort grund af den langsomme vækst. Hvis du beskærer hver år, belønnes du med ekstra mange blomster.

Køb Potentilla fruticosa hos Garmundo

Garmundo er det helt rigtige sted at købe Potentilla fruticosa! Vi arbejder udelukkende med professionelle og erfarne avlere, som leverer hækplanter af høj kvalitet. Og derudover vil vi gerne hjælpe dig til at vælge, plante og vedligeholde din nye hæk af buskpotentil! Er der stadig noget, du er i tvivl om? Vi svarer gerne på dine spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os!