Løvfældende hækplanter

Løvfældende hækplanter

Løvfældende hækplanter er udendørsplanter, der mister deres blade i løbet af året. Ved nogle sorter sker det om efteråret, såsom med bærmispel, og ved andre arter om foråret, såsom bøgen.

Læs videre..

Løvfældende hækplanter

Løvfældende hækplanter er udendørsplanter, der mister deres blade i løbet af året. Ved nogle sorter sker det om efteråret, såsom med bærmispel, og ved andre arter om foråret, såsom bøgen. Hos sidstnævnte sort bliver de misfarvede og visne blade siddende på buskene i vinterens løb. Det gør, at denne hæk kun er tæt noget af året.

Udendørsplanter med et nyt udtryk i hver årstid

En grøn have hele året rundt er selvfølgelig meget pænt, men også lidt kedeligt. Hvad med i stedet at kunne opleve friske nye blade og blomsterknopper om foråret, efterfulgt af et duftende blomsterhav sommeren igennem, bær om efteråret, der tiltrækker en lang række fugle og til slut flot formede bare grene i vinterens løb? Det lyder bedre, ikke? I modsætning til stedsegrønne buske skifter løvfældende hækplanter udseende gennem årstiderne og giver ekstra atmosfære udendørs hele året rundt. Enhver løvfældende hækplante har unikke egenskaber, som vi har uddybet i beskrivelsen af de forskellige sorter.

Køb løvfældende hækplanter: privatliv om sommeren og frit udsyn om vinteren

En anden god grund til at købe løvfældende hækplanter: løvfældende planter, der vokser lidt højere, giver privatliv om sommeren. De fleste løvfældende hække får nemlig meget hurtigt nye blade om foråret. Når det bliver varmt nok til at kunne sidde udendørs, står der allerede en flot, tæt hæk. Og om vinteren, når det atter er tid til at hygge sig i sofaen med et varmt tæppe, falder bladene af. De bare grene sikrer, at du har en fin, uhindret udsigt. Løvfældende hækplanter giver privatliv, når det er nødvendigt, og uhindret udsigt når det er muligt.

Køb løvfældende hækplanter hos Garmundo!

Er du i gang med at købe løvfældende hækplanter? Så tag et kig på det store varierede udbud hos Garmundo. Vi sælger mange forskellige typer løvfældende planter, som du kan skabe de flotteste hække med. Alle sorter er også velegnede til udplantning som fritstående buske eller i en gruppe. Klatrehortensiaen er en fantastisk smuk klatreplante, og sorter som hassel, naur og seljpil er yderst velegnede til læhegn og som landskabstræer. Holder du af mange blomster og sommerfugle? Så kan du for eksempel vælge sommerfuglebusk eller ildtorn. Hvis du elsker at høre kvidrende fugle i din have, så plant en hvidtjørnehæk eller en fuglekirsebær. Der er masser af planter at vælge imellem. Ønsker du rådgivning om købet af løvfældende udendørsplanter? Så er du velkommen til at kontakte os eller gøre brug af vores nyttige hækhjælp.