Hvor mange plantemåtter med bunddækkeplanter har du brug for?

Du har besluttet, at du gerne vil have en flot, grøn have hurtigst muligt, og at du vil gøre brug af plantemåtter med bunddækkeplanter. Et godt valg! Derfor er selvfølgelig vigtigt, at du får bestilt det rigtige antal måtter med bunddækkeplanter til din have. Bestiller du for få, vil du få en bar plet i haven, og det er selvfølgelig ikke så rart. Hvis du bestiller for mange, er det bare spild af penge.

Det er ret nemt at afgøre det rette antal måtter med bunddækkeplanter til din have, da vi leverer måtterne pr. kvadratmeter. En kvadratmeter består af 6 plantemåtter på hver 57 x 38 cm. På grund af den lille størrelse er måtterne nemme at lægge, og du kan gøre dem endnu mindre med en spade, hvis du ønsker dette.

Du måler længden og bredden af det stykke jord, du vil omdanne til en grøn oase, og ganger disse tal med hinanden: en længde på 4 meter og en bredde på 2 meter giver derefter 4 x 2 = 8 m2. Voilà, herefter bestiller du 8 m2 plantemåtter med bunddækkeplanter i vores webshop. Under logistik kan du læse mere om den vej måtterne med bunddækkeplanter aflægger fra planteskolen og hjem til din have.

Er det svært at vælge? Så tøv ikke med at kontakte os! Du kan læse mere om, hvordan du giver plantemåtterne en god start i vores plantevejledning: plantning af måtter med bunddækkeplanter.