Forsendelse og returnering

Forsendelse

Vi sender kun vores produkter til adresser i Danmark. Kontakt vores tyske, østrigske og schweiziske webbutikker for yderligere oplysninger om forsendelse til disse lande. Alle mindre barrodsplanter (+/- 100-125 cm) leveres i kasser, som vi sender med DHL, i såvel Holland som Belgien. Plantesortimentspakker og bunddækkeplanter leveres pakkevis af DHL. Forsendelsesomkostningerne pr. pakke udgør € 38,95.

De større barrodsplanter, planter i potter og klumpplanter bliver i Holland og Belgien placeret på engangspaller af ubehandlet træ, som du kan aflevere gratis på genbrugspladsen, hvis du ikke ønsker at beholde dem. Planter på paller leveres af vores faste transportør. Af logistiske grunde er det desværre ikke muligt for os at afhente pallerne hos dig efter leveringen. Forsendelsesomkostningerne for en bestilling beregnes på basis af det indkøbte samt leveringsadressen. Når du har valgt de ønskede planter og placeret dem i 'min indkøbskurv', skal du blot indtaste dit postnummer. Herefter vil forsendelsesomkostningerne blive beregnet.

Danmark

Levering

Leveringsomkostninger afhænger af volumen og emballagetype 

Danmark

Pakker

Leveringsomkostninger afhængigt af antallet af pakker, pr. pakke €38.95

Danmark

Palle(r)

Leveringsomkostninger afhænger af postnummer og antal paller


Returnering

Kontakt os venligst hurtigst muligt og senest inden 14 dage efter modtagelse af planterne, såfremt du ønsker at returnere forsendelsen. Så finder vi sammen en løsning. Det er en betingelse, at planterne ikke har lidt overlast i mellemtiden. Dette betyder, at planterne skal tages af pallen og passes godt, ved at give dem tilstrækkeligt med vand. Bemærk, at vi opkræver ekstra omkostninger i tilfælde af værdiforringelse af planterne. Fortrydelsesretten står beskrevet i vores Generelle betingelser.