Færdighæk

Færdighæk

Du har besluttet dig for, at der skal stå en hæk enten i din have eller et andet sted. Du er måske blevet lidt træt af de nysgerrige blikke fra forbipasserende, du vil gerne kunne sidde i læ for vinden, eller måske holder du blot af, at der er noget grønt omkring dig.

Læs videre..

Færdighæk

Du har besluttet dig for, at der skal stå en hæk enten i din have eller et andet sted. Du er måske blevet lidt træt af de nysgerrige blikke fra forbipasserende, du vil gerne kunne sidde i læ for vinden, eller måske holder du blot af, at der er noget grønt omkring dig. Det skal derfor være en hæk, men du har ikke lyst til at vente i årevis på, at de små nye hækplanter er udvokset til en stor flot hæk. Du vil gerne så hurtigt som muligt kunne nyde det flotte syn, have mere privatliv og den læ, som en udvokset hæk kan give. Alt sammen gode grunde til, hvorfor du skal vælge en færdighæk, som du kan udplante her og nu, og som vil give dig det ønskede resultat med det samme. Perfekt til ubeplantede haver, for eksempel i nybyggeri, eller hvis du hurtigt og nemt vil have lidt mere grønt i din have. Ud over færdighække sælger vi også praktiske færdigbede og færdigmåtter med bunddækkeplanter. Alt sammen for at gøre det så nemt som muligt for dig.

Høje færdighække og små hækelementer

I Garmundos sortiment finder du både små hækelementer og høje færdighække. Hvad du bør vælge, afhænger af den ønskede sluthøjde på hækken. Høje sorter giver privatliv og læ, og lavere sorter kan du f.eks. anvende på altanen eller plante langs en havesti eller et bed. Vi er leveringsdygtige i følgende sorter færdighække: Taks, bøgehæk, avnbøg, thuja, glansmispel og vedbend. De små hækelementer dyrkes på marken og de høje færdighække i beholdere. Vi har fuld forståelse for, at det ikke er hver dag, du står og skal vælge en færdighæk. Derfor er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp til at vælge den helt rigtige færdighæk.

Plantning og klipning af færdighække

Du kan selv plante færdighække. De små hækelementer er meget nemme at udplante, selv hvis du skal gøre det uden hjælp. De højere færdighække er noget tungere, så det er bedst at bede venner eller naboer om hjælp til udplantningen af disse. Du kan læse, hvordan man planter færdighække i vores plantevejledning til hækplanter: færdighække. Efter udplantning vokser færdighækken naturligvis videre, og den skal derfor af og til klippes. Information om hvordan og hvornår du skal klippe de enkelte plantesorter, kan du finde under beskrivelserne af de forskellige hækplanter.

Overblik over fordelene ved en færdighæk

+ Giver privatliv med det samme: hækken er tæt fra starten af
+ I løbet af blot en dag står der en flot hæk
+ Kan plantes hele året rundt (undtagen i frostvejr)
+ Færdighække er nemme at plante selv. Sørg for at få lidt hjælp til de tungere færdighække
+ Hvis de forskellige typer færdighække kombineres, kan det give et overraskende flot resultat
+ Kun ganske få planter klarer den ikke