Færdigbed

Færdigbed

Har du en tom eller meget bar have, og vil du ikke vente i årevis på, at det kedelige mørkebrune terræn skal ændre sig til et frodigt grønt miljø? Du kan selvfølgelig selv sammensætte nogle stauder, men det er ikke så let som det ser ud til.

Læs videre..
pr. side

Køb færdigbed med stauder

Har du en tom eller meget bar have, og vil du ikke vente i årevis på, at det kedelige mørkebrune terræn skal ændre sig til et frodigt grønt miljø? Du kan selvfølgelig selv sammensætte nogle stauder, men det er ikke så let som det ser ud til. Det er ærgerligt, hvis de høje blomster forrest i bedet skygger for de smukke, lilla blomster bagerst i bedet. Eller hvis det viser sig, at planterne, der står så pænt ved siden af hinanden, kræver helt forskellige vækstbetingelser. Den ene kræver sol, mens den anden foretrækker skygge. Vil du være sikker på, at stauderne i din have passer sammen? Så kan du vælge en af vores færdige bedpakker af høj kvalitet, hvormed du i en håndevending skaber et pragtfuldt, grønt bed med stauder. Bedpakker er færdige pakker med stauder, bregner og/eller urter, som allerede er sammensat. Planterne er omhyggeligt dyrkede i P9-potter og har dermed fået den allerbedste start til at kunne stråle videre i din have. 

Forskellige slags færdige bedpakker

Vores avlere kombinerer omhyggeligt forskellige stauder i en pakke, så du kan være sikker på, at planterne passer sammen og vokser som angivet. Alle bedpakker kommer direkte fra vores professionelle avlere og er derfor garanteret friske. Sommetider beskærer avleren nogle af planterne, hvilket vil være gunstigt for væksten senere. En avleren kan også vælge at udskifte maksimalt 2 sorter. De nye planter har mestendels de samme egenskaber som de oprindelige planter i pakken. Dette giver os mulighed for at garantere, at vores sortiment af bedpakker altid kan fås.

Hos Garmundo sælger vi alle mulige bedpakker, for eksempel med stauder, der kan lide solen, planter, der tiltrækker sommerfugle og insekter, planter med samme blomsterfarve, planter, der er stedsegrønne, ja, hvad som helst. Til steder med meget skygge har vi skyggebedpakken eller nem at holde. Til solrige steder har vi solrigt bed eller sensommer.

Tag et kig på vores sortiment. Der er helt sikkert noget, der vil være smukt i netop din have. Vil du vide mere om, hvordan vores bedpakker kommer fra vores avlere til din have? Det kan du læse under logistik.

Kombinering af færdige bedpakker med stauder

Hver bedpakke består af 20 planter, der er nok til at lave en grøn oase på 2,5 til 3 m2. Ved den pågældende pakke er det altid angivet, hvor stort et område, du kan plante til med den. Du kan naturligvis bestille flere af samme slags bedpakke, men du kan også kombinere færdige bedpakker. Vil du vide mere om hvor og hvordan planterne vokser bedst? Så er du kommet til det rette sted, for der følger en særlig plantningsmanual med til hver bedpakke. Så ved du præcis hvordan og hvor stauderne bedst plantes, og hvordan de skal holdes. Du er selvfølgelig velkommen til at kombinere vore tips med din egen viden og vision.

Har du spørgsmål om vores færdige bedpakker med stauder? Kontakt da bare vores kundeservice. Vi hjælper dig gerne. I vores plantningsmanual sådan planter du bedpakker kan du læse alt om, hvordan du giver din færdige bedpakke den bedste start. 

Sådan holder du bedpakker

Vores bedpakker med stauder er virkelig nemme at holde. Dog er der et par ting, man skal holde sig for øje. Derfor vil vi gerne give dig et par vigtige tips med på vejen.

Det er vigtigt, at jorden er tilstrækkeligt frugtbar. Det er altid godt at blande den eksisterende jord med et naturlig jordforbedringsmiddel. Efter plantning kan du regelmæssigt tilføje organisk gødning, der fremmer vellykket vækst.

De fleste stauder dør om vinteren. De døde blade kan skæres betydeligt ned om foråret til lige over jorden. Om vinteren fungerer de døde blade som ekstra beskyttelse for rødderne.
 

Socialt ansvarlig

Alle planter fra bedpakken er dyrket med omhu på en bæredygtig måde. Alle planter dyrkes nemlig under kvalitetsmærket Planetproof. Det betyder, at planterne dyrkes økologisk uden brug af skadelige pesticider. De fleste bedpakker er gode for sommerfugle og bier. Garmundo opfordrer til at købe disse pakker, da bestanden af sommerfugle og bier er faldet kraftigt, og den naturlige balance er blevet forstyrret.

Ud over at være bæredygtige, bidrager vores bedpakker også til en social sag. Pakkerne pakkes nemlig med omhu af medarbejdere i skånejob. Medarbejderne har svært ved at finde ind på arbejdsmarkedet. Garmundo mener, at alle fortjener en fair chance, og sammen med vores partner sikrer vi, at der er tilstrækkelig beskæftigelse til denne målgruppe. Ved at købe en bedpakke bidrager du derfor direkte til den sociale sag og et bæredygtigt miljø.