Dukkeroser

Dukkeroser

Dukkeroser er et fremragende valg, hvis du leder efter en naturligt udseende, uformel rosenhæk, som ser smuk ud og kan holde til stød.

Læs videre..
pr. side

Dukkeroser

Dukkeroser er et fremragende valg, hvis du leder efter en naturligt udseende, uformel rosenhæk, som ser smuk ud og kan holde til stød. Hos Garmundo sælger vi forskellige sorter af hjemmehørende roser, nemlig hunderose (Rosa canina), hybenrose (Rosa rugosa), dukkerose (Rosa nitida) og havtorn (Rosa pimpinellifolia).

Blomstrende rosenhæk: Smuk at se på og beskytter mod indbrud

Hvis du sidder og nyder din have, har du nok ikke lyst til at se ud på helt nøgne omgivelser. Derudover kunne forbipasserende nemt kigge ind i haven og også gå derind. Og det er ikke rart, især hvis indbrudstyve er aktive, eller hvis der er mange katte, der strejfer rundt. Vil du lysne op i haven og samtidig sørge for, at ubudne gæster og omstrejfende katte ikke kommer ind på din terrasse? Så er en rosenhæk et rigtig godt valg. En rosenhæk ser smuk ud om foråret og sommeren takket være sine blomster og hyben. Og du kan bruge rosenbuskens hyben til for eksempel at lave syltetøj. Og tornene sørger for, at ingen og intet uden videre kan komme ind i din have. Dermed kan du bare slappe af!

Rosenhæk af dukkeroser: Nem & stærk

Dukkeroser kan sagtens klare et par stød. Havluft, luftforurening og flyvende fodbolde er intet problem for en rosenhæk. Derudover kan denne hjemmehørende rosensort vokse næsten hvor som helst. Rosenhækkene i vores sortiment er yderst velegnede til lave hække, som maksimalt er 2 meter høje. Det står nævnt på hver rosensort, hvad dens maksimale sluthøjde er. Da de vokser meget i bredden, er dukkeroser kun egnede til brede hække. Dukkeroser hører til de løvfældende hækplanter. Om efteråret taber rosenhækken sine blade, og om foråret vokser friske grønne nye blade frem på grenene.

Køb dukkeroser hos Garmundo: Smukke rosesorter til gode priser!

Køb dukkeroser hos Garmundo! Vi har forskellige smukke rosesorter i vores sortiment, og det står anført ved hver slags, hvad dens fordele og ulemper er. Således kan du træffe et velovervejet valg. Er der stadig noget, du er i tvivl om? Kontakt os da bare, for vi vil gerne hjælpe dig til at vælge en rosenhæk! Kig også rundt på vores hjemmeside, hvor du kan finde alskens nyttige tips om hækplanter, for eksempel om plantning af en hæk i vores plantningsmanualer, men også hvordan man vælger den rette mængde hækplanter eller hvordan man vælger den rette plantestørrelse til hækplanter