Ral og jordsubstrat

Ral og jordsubstrat

Ønsker du at bestille ral til at lave en flot afslutning på tagkanten, eller anlægger du selv det grønne tag? Hos Garmundo er det muligt at (gen)bestille ral og jordsubstrat til sedumtaget særskilt.

Læs videre..
pr. side

Ral og jordsubstrat

Ønsker du at bestille ral til at lave en flot afslutning på tagkanten, eller anlægger du selv det grønne tag? Hos Garmundo er det muligt at (gen)bestille ral og jordsubstrat til sedumtaget særskilt. Har du købt et sedumtag-system eller sedum færdigkassetter? Så er det ikke nødvendigt med ekstra jordsubstrat. Det kan dog anbefales at købe ral til at fylde tagkanten op med. Langs siden af sedumtaget skal der være en kant med ral på 15 til 20 cm, for at sikre at vandet bliver godt afledt.

Vi leverer ral i 20 liters poser. Hver pose med ral kan opfylde ca. 2 løbende meter tag med en kant ral på 15 cm´s bredde.

Vi leverer jordsubstrat i 20 liters poser, men også i bigbags, der har et indhold på 1 kubikmeter (1 m3). Du skal bruge 50 liter jordsubstrat pr. m2 sedumtag. Til 1 m2 sedumtag har du derfor brug for 2,5 poser med 20 liter jordsubstrat i hver. Med én bigbag på 1 m3 har du nok til 20 m2 sedumtag.