Snebær

Snebær

Snebær er en løvfældende busk, som hører til kaprifoliefamilien. Leder du efter en hækplante med karakter og et unikt udseende? Måske til din have, rundt om terrassen på en restaurant eller for at lysne op i en firmapark?

Læs videre..
pr. side

Snebærhæk

Snebær er en løvfældende busk, som hører til kaprifoliefamilien. Leder du efter en hækplante med karakter og et unikt udseende? Måske til din have, rundt om terrassen på en restaurant eller for at lysne op i en firmapark? Og vil du helst have en hæk, der ikke kræver meget vedligehold og som ikke stiller alt for store krav til vokstested? Så er Symphoricarpos det perfekte valg! Arten er hjemmehørende i Nordamerika og er udbredt i store haver, parker og offentlige udeområder. Snebær kræver ikke meget vedligehold og vokser næsten hvor som helst. Symphoricarpos er kendetegnet ved sine smukke, bleglyserøde blomster, som kommer om foråret, efterfulgt af store mængder bleglyserøde bær om efteråret. Den kan altså byde på et unikt udseende. Kort sagt, det på tide at købe en snebær-hæk!

Forskellige Symphoricarpos-sorter

Snebærhækken har en langsom vækst og bliver dermed ikke ret høj. Sorten er derfor ideel til at lave lave hække, for eksempel som skelhegn, langs med en kant eller rundt om en terrasse. Symphoricarpos er også god at plante som bunddække eller områdebeplantning. Hos Garmundo kan du købe forskellige sorter af snebær. Der er for eksempel snebær Magic Berry med en sluthøjde på 80 cm. og snebær chenaultii med en sluthøjde på 60 cm. Beskæring af en snebærhæk er kun nødvendig en gang om året, og du kan også formklippe den.

Køb snebærhæk hos Garmundo

Vil du købe en snebærhæk? Køb den da billigt og nemt online hos Garmundo.nl Du kan ikke alene købe hækplanter af fremragende kvalitet og til konkurrencedygtige priser hos os, vi hjælpe dig også gerne med at plante og tage dig af din nye Symphoricarpos-hæk. Du finder alskens praktiske tips på vores hjemmeside, for eksempel hvordan man planter en hæk i vores plantningsmanualer og om hvordan man vælger den rette mængde hækplanter samt hvordan man vælger den rette plantestørrelse. Har du spørgsmål? Kontakt bare vores kundeservice!