Stedsegrønne hækplanter

Stedsegrønne hækplanter

Leder du efter en hækplante, der både er tæt og flot grøn på alle årstider? Vælg en af vores stedsegrønne hækplanter, der aldrig mister løvet. Selv i løbet af efteråret og vinteren forbliver bladene grønne. Derfor kaldes disse hækplanter også for vintergrønne buske.

Læs videre..

Stedsegrønne buske og hække

Leder du efter en hækplante, der både er tæt og flot grøn på alle årstider? Vælg en af vores stedsegrønne hækplanter, der aldrig mister løvet. Selv i løbet af efteråret og vinteren forbliver bladene grønne. Derfor kaldes disse hækplanter også for vintergrønne buske.

Hvorfor vælge en stedsegrøn hæk?

Forestil dig, at du har en stor, grøn hæk, der sørger for godt med privatliv. Så er det selvfølgelig ikke så rart, at alle bladene forsvinder om efteråret og vinteren, og at naboer eller forbipasserende kan kigge direkte ind til dig, vel? En park, legeplads eller parkeringsplads føles også pludselig meget bar, når alle hækplanterne har tabt deres blade. Vælger du en stedsegrøn hæk, så er dette ikke tilfældet. Uanset om det er varmt eller koldt, sommer eller vinter, står stedsegrønne buske altid fyldt med flotte grønne blade. Stedsegrønne hækplanter giver derfor et dejligt grønt miljø og privatliv hele året rundt. Det bliver dine naboer også glade for!

Forskellige typer stedsegrønne hækplanter

En velkendt dansk stedsegrøn busk er taksen som plantes i haverne, og som tidligere voksede vildt i Danmark, men nu næsten er udryddet. Den er meget flot som helt tæt og stedsegrøn hæk. Har du kreative evner? Så er en buksbomhæk særdeles velegnet. Du kan beskære denne stedsegrønne busk i alle tænkelige flotte former. Vil det ikke være flot med en grøn giraf i forhaven eller grønne kugleformede buske langs begge sider af indkørslen? Har du mere en smuk laurbærhæk i tankerne, eller skal det måske alligevel være en vedbend? Har du ikke tålmodighed til at vente på, at hækken vokser til? Så vælg i stedet en af vore stedsegrønne færdighække, hvor du kan få skabt grønne omgivelser med det samme! Du kan også vælge en blandet hæk med et uformelt og unikt udtryk, som for eksempel en blandet lav vintergrøn hæk eller en blandet høj vintergrøn hæk.

En semi-stedsegrøn eller stedsegrøn hæk?

Vort udvalg består af forskellige stedsegrønne buske, der er perfekte som grundlag for at danne en stedsegrøn hæk. Det er sorter som f.eks. rhododendron. Derudover kan du også få de såkaldte semi-stedsegrønne hækplanter, som f.eks. liguster. Denne type hækplante taber kun bladene i vintre med hård frost eller stormvejr. Du kan finde både stedsegrønne og semi-stedsegrønne hække under 'hækplanter stedsegrønne'. Vi angiver altid i beskrivelsen, om det er en semi-stedsegrøn eller en helt stedsegrøn hæk. Klart og tydeligt.

Stedsegrønne hækplanter: Hurtigt og billigt online på Garmundo.dk

På Garmundo.nl kan du købe diverse stedsegrønne hækplanter online. Nogle af de stedsegrønne buske kan bestilles hele året, andre sorter kun i den periode, hvor man kan plante den stedsegrønne hæk. Vores planter bliver indkøbt hos professionelle og erfarne leverandører, så du altid er garanteret en hækplante af bedste kvalitet. Vi har lavet en beskrivelse af fordele og ulemper ved hver enkelt type hækplante, og forklarer hvordan du f.eks. beskærer og passer dem. Der er utroligt mange smukke stedsegrønne hækplanter at vælge imellem, så vi forstår godt, hvis du har svært ved at træffe det rette valg. I så fald må du hellere end gerne kontakte os.