Berberishæk

Berberishæk

Berberis er en hjemmehørende plantesort, der findes i Europa, Asien, Afrika, Nordamerika og Sydamerika. På hollandsk kaldes Berberis også surbær, hvilket henviser til de sure bær, som vokser på busken om efteråret.

Læs videre..
pr. side

Berberishæk løvfældende

Berberis er en hjemmehørende plantesort, der findes i Europa, Asien, Afrika, Nordamerika og Sydamerika. På hollandsk kaldes Berberis også surbær, hvilket henviser til de sure bær, som vokser på busken om efteråret. Berberis er fremragende at bruge som hækplante og når en sluthøjde på maksimalt 1,5 til 2,0 meter. Om foråret blomstrer små, gule blomster mellem de små, skinnende grønne blade. Fugle og insekter er også glade for berberishække. Og du kan desuden lave lækkert syltetøj af bærrene! Berberis vokser stort set hvor som helst og er særdeles hårdfør.

Køb berberis for at holde indbrudstyve, katte eller hunde stangen

Hvis du sidder i din have, har du nok ikke lyst til at blive generet af hunde og katte fra lokalområdet. Og ingen har selvsagt lyst til, at nogen bryder ind i deres have. Løsningen? Køb en Berberishæk! Berberishækkens grene har skarpe torne, som forhindrer, at ubudne gæster eller dyr trænger ind i din have. Dermed kan du bare slappe af og nyde solen. Og du kan også placere Berberis under et vindue, så det er svært for indbrudstyve at klatre indenfor gennem vinduet. Beskæring af Berberis er kun nødvendigt én gang per år på grund af den langsomme vækst. Det er fornuftigt at have handsker på ved beskæring for at beskytte sig mod de skarpe torne. Er 1,5 til 2,0 meter ikke højt nok for dig? Så kan du for eksempel vælge en kristtornehæk eller en ildtorn (som klatreplante), som kan blive noget højere end Berberis.

Køb Berberis? En smuk Berberishæk finder du hos Garmundo!

Køb Berberis? Naturligvis hos Garmundo! Du kan kontakte os angående en smuk Berberishæk af fremragende kvalitet. Og det er også praktisk, for du kan nemt bestille online fra din computer, så leverer vi ganske enkelt din nye Berberishæk lige til din hoveddør. De løvfældende Berberissorter i vores sortiment er Berberis thunbergii med grønne blade og den røde Berberis thunbergii purpurrøde blade. Derudover kan du også hos os købe en stedsegrøn Berberis, nemlig Berberis Amstelveen. Vil du vide mere om Berberishække eller vores andre hækplanter? Tøv da ikke med at kontakte os!