Gødning

Gødning

For at sikre at dit sedumtag har tilstrækkelig med næring, er det vigtigt at give det noget at leve af ind i mellem. Hvor meget og hvilken gødning du skal bruge, vil afhænge af tidspunktet for anlæggelsen af det grønne tag, systemet du har valgt og det ønskede resultat.

Læs videre..
pr. side

Gødning

For at sikre at dit sedumtag har tilstrækkelig med næring, er det vigtigt at give det noget at leve af ind i mellem. Hvor meget og hvilken gødning du skal bruge, vil afhænge af tidspunktet for anlæggelsen af det grønne tag, systemet du har valgt og det ønskede resultat. Vi kan tilbyde to typer Sedum-gødning. Sedum Conditioner er en langsomtvirkende gødning, mens Sedum Power kan give et hurtigt, ekstra boost. Herunder får du vores forklaring på, hvornår du skal bruge den enkelte type.

Sedum Conditioner (langsomtvirkende)

Sedum Conditioner frigiver næringsstofferne langsomt i løbet af 9 måneder. Sedum Conditioner tilfører du umiddelbart efter anlægningen af dit sedumtag, for at give det en god start. Herefter kan sedumtaget gødes hver 9. måned med Sedum Conditioner.

Sedum Stronger (hurtigtvirkende)

Sedum Stronger frigiver næringsstofferne hurtigt i 4 uger efter tilførslen. Denne gødning anvender du i april måned, for at give dit sedumtag et ekstra boost. Hvis du har et sedumtag med letvægtssystem skal der altid gives ekstra Sedum Stronger gødning i april måned.