Klokkebusk

Klokkebusk

Klokkebusk eller Weigela er en smuk busk med farvede blomster, som findes i naturen i Asien. I dag findes arten i mange haver og parker i Europa, både i form af hække, i store klynger og enkeltstående.

Læs videre..
pr. side

Klokkebusk

Klokkebusk eller Weigela er en smuk busk med farvede blomster, som findes i naturen i Asien. I dag findes arten i mange haver og parker i Europa, både i form af hække, i store klynger og enkeltstående. Da de vokser meget i højden og bredden, er de mest velegnede til store haver og parker. Klokkebusken er i familie med kaprifolien. Kaprifolie er især velegnet til hække lavere end 1 m. Og hvis du leder efter en lidt højere hæk, skal du hellere købe en klokkebusk. Klokkebusken udgør et smukt syn og tiltrækker ovenikøbet alskens sommerfugle og insekter. Kort sagt giver klokkebusk-hækken farve og liv i din have!

Køb en klokkebusk? Overblik over kendetegnene

Leder du efter en smuk hæk til din have, en park eller andre steder? Måske som skelhegn, til at pryde en terrasse eller bare til at give lidt mere stemning til omgivelserne? Og så vil du vel helst have en hæk, som blomstrer smukt om sommeren og som samtidig er enkel at holde? Bingo, så vil vi foreslå Weigela! Klokkebusk-sorter er nemme planter: de gror i næsten enhver jordtype, de er hårdføre og har det godt både i sol og halvskygge. Sorten er løvfældende og har en lang blomstringsperiode fra april til juli, sommetider helt til august. Beskæring er kun nødvendig én gang om året efter blomstringen. Vær opmærksom på, at Weigela blomstrer på de gamle grene, så du skal ikke klippe dem alle sammen helt ned. Hos Garmundo sælger vi forskellige Weigela-sorter, såsom den røde Weigela Bristol Ruby og den lyserøde Weigela Rosea.

Køb klokkebusk hos Garmundo: Nemt og billigt

Du kan naturligvis købe klokkebuske hos Garmundo, specialisten i de smukkeste hækplanter. Udover Weigela finder du i vores sortiment alskens andre smukke hækplanter, såsom buksbom, liguster, taks og meget mere. Eller hvad siger du til en smuk, blandet hæk med forskellige sorter af hækplanter eller en praktisk klar-til-brug-hæk? Har du spørgsmål? Tøv da ikke med at kontakte os! Vi ønsker dig alt det bedste med din nye Weigela-hæk!