Leylandcypres

Leylandcypres

Leylandcypressen (Cupressocyparis leylandii på latin) er den hurtigst voksende nåletræssort. Den er meget velegnet til at skabe en grøn nåletræshæk. Det er en hækplante, der er meget robust, og som er nem at holde pæn.

Læs videre..
pr. side

Leylandcypres

Leylandcypressen (Cupressocyparis leylandii på latin) er den hurtigst voksende nåletræssort. Den er meget velegnet til at skabe en grøn nåletræshæk. Det er en hækplante, der er meget robust, og som er nem at holde pæn. Er du træt af alle de forbipasserende, der kigger ind i din have? Holder du af en grøn hæk, men har omvendt ikke lyst til at have haven fyldt med visne blade om efteråret? Er du flyttet til en ny udstykning, hvor der er udsigt til at kigge udover et bart område i årevis? Det er alt sammen gode grunde til at læse videre her, for en Cupressocyparis leylandii hæk er løsningen i alle disse tilfælde!

Leylandcypreshæk: et hurtigt voksende nåletræ

Leylandcypressen er et hurtigt voksende nåletræ. Hvor hurtigt vokser dette nåletræ? Regn med op til 80 cm. årligt. Væksthastigheden afhænger af placeringen og vejrforholdene. Den store fordel ved den hurtige vækst er, at du har en høj Cupressocyparis leylandii hæk kort tid efter udplantningen. Det er dejligt, hivs du hurtigt vil trylle en helt bar have om til en grøn oase. Denne type nåletræ har dog en forholdsvis åben vækst, så det kan derfor tage et år eller to, før hækken er helt tæt. Væksthastigheden gør, at hækken skal klippes to til tre gange årligt. Hvis du ikke gør det, vil hækken hurtigt se lidt vild ud. Som med enhver anden nåletræshæk er det ikke en god ide at klippe Cupressocyparis leylandii for kraftigt ind. Hækplanten kan ikke danne nye kviste ud fra de bare grene. Er du på udkig efter en hæk, som du kan klippe kraftigt ind? Så kan du for eksempel vælge en takshæk eller en laurbærhæk.

Cupressocyparis leylandii: stedsegrønt nåletræ

Hvis du ikke har lyst til at rive blade sammen, eller gerne vil være omgivet af grønt hele året igennem, så er du i godt selskab med Cupressocyparis leylandii nåletræet. Denne sort hæk er nemlig stedsegrøn. Der er derfor ingen bare grene og flyvende visne blade, og den giver naturligvis også et godt beskyttet privatliv. Nåletræet kan placeres på mange forskellige steder og er vinterhårdfør. Den tåler dog ikke fuld skygge og meget leret eller våd jord. I vores sortiment finder du både den grønne og den gule Leylandcypres.

Køb Cupressocyparis leylandii nåletræet hos Garmundo

Hvorfor skal du bestille Cupressocyparis leylandii nåletræet hos os? Det vil vi gerne forklare for dig. For det første leverer vi hækplanter af høj kvalitet til rimelige priser. Dernæst vil vi gerne hjælpe vores kunder så godt som muligt. Et eksempel: hjælp med valg af det korrekte antal hækplanter eller valg af den rigtige størrelse hækplanter. Vi har også beskrevet fordele og ulemper ved hver sort hækplante og har indsat fotos af både den fuldvoksne hæk og den plante, du vil få leveret. På den måde kan du træffe et velovervejet valg, når du vælger en hækplante. Vil du vide mere? Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice!