Nåletræshæk

Nåletræshæk

Nåletræshække er meget populære, og vi har derfor givet de stedsegrønne hækplanter deres egen kategori her hos Garmundo. Nåletræshække fås i mange forskellige sorter og størrelser, og du kan både skabe en høj, lav eller tæt nåletræshæk med dem. Nåletræet er også flot, når det står helt solitært.

Læs videre..

Nåletræshæk

Nåletræshække er meget populære, og vi har derfor givet de stedsegrønne hækplanter deres egen kategori her hos Garmundo. Nåletræshække fås i mange forskellige sorter og størrelser, og du kan både skabe en høj, lav eller tæt nåletræshæk med dem. Nåletræet er også flot, når det står helt solitært.

Nåletræshæk: hvis du vil have privatliv, læ og skygge

Sidder du udenfor i solen, men får pludselig gåsehud af en kølig vind? Eller er det pludseligt blevet lidt for varmt i solen? Og er det virkelig nødvendigt, at alle forbipasserende skal kaste et nysgerrigt blik ind i din have? Hvis du vil gerne vil opholde dig i skyggen, sidde i læ for vinden eller uden at nogen kan se dig, er en nåletræshæk den perfekte løsning. Leylandcypressen, cupressocyparis leylandii, er yderst velegnet til at skabe en høj og tæt nåletræshæk. Hvis du ønsker en meget høj hæk er det bedst at vælge thuja. Ønsker du at få en høj og tæt nåletræshæk med det samme? Så vælg en færdighæk som for eksempel en takshæk.

Nåletræshæk: altid noget grønt at kigge på

Måske er du ikke på udkig efter en høj nåletræshæk, men i stedet en lidt lavere hæk. Det kan for eksempel være langs en havesti, en indkørsel eller for at adskille havens bede. Det skal helst være en hæk, der altid er grøn, fordi du ikke bryder dig om de bare grene om vinteren. I så fald er en nåletræshæk også et glimrende valg. Nåletræshække hører til de stedsegrønne hækplanter, og bevarer derfor altid sin pæne farve. Du kan for eksempel finde taks i vores sortiment, som er meget velegnet til brug som en helt lav til mellemhøj nåletræshæk. Denne nåletræshæk har en langsom vækst, og du behøver derfor ikke at have hækklipperen fremme så ofte. De forskellige sorter af taks har små bær imellem de grønne grene. Det gør det ekstra hyggeligt, at fuglene også tiltrækkes. Bemærk dog at bærrene er giftige for børn og firbenede dyr.

Nåletræets kendetegn

Alle nåletræssorter har en række fælles kendetegn. De er meget robuste, lette at klippe, har et flot udtryk, klarer sig godt på forskellige voksesteder og er meget vinterhårdføre. De holder ikke af langvarig tørke eller meget fugtig jord, da nåletræer ikke er fremavlet til disse egenskaber. Undtagelsen er vandgranen, som trives rigtig godt i et fugtigt miljø. Det er også det eneste løvfældende nåletræ, hvis blade eller rettere sagt nåle skifter til en flot farve om efteråret. Det er bedst at klippe en nåletræshæk og undgå at beskære den for kraftigt, da den i så fald ikke danner nye kviste mere. Dette gælder ikke for takshækken, der som den eneste nåletræssort danner nye kviste helt inde fra de bare grene.

Køb nåletræshæk hos Garmundo!

Hos Garmundo sælger vi diverse nåletræssorter og øvrige hækplanter af fremragende kvalitet. Derfor er det bedst at købe nåletræshæk hos os! Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at du i løbet af kort tid har en nåletræshæk eller anden sort hæk stående, der fuldt ud opfylder dine ønsker. Derfor har vi udførligt beskrevet egenskaberne for hver eneste hækplante. Du kan også finde vores hækhjælp, plantevejledninger og andre gode råd på vores hjemmeside. Så surf lidt rundt på vores hjemmeside! Selvfølgelig kan du også altid kontakte os via telefon eller e-mail!