Øvrige

Øvrige løvfældende hækplanter

Garmundo tilbyder en bred vifte af løvfældende hækplanter, der er yderst velegnede til forskellige typer havedesign. Uden for det nuværende sortiment er der også smukke mindre kendte sorter som fuglekirsebær, almindelig bærmispel og almindelig syren.

Læs videre..
pr. side

Øvrige løvfældende hækplanter

Garmundo tilbyder en bred vifte af løvfældende hækplanter, der er yderst velegnede til forskellige typer havedesign. Uden for det nuværende sortiment er der også smukke mindre kendte sorter som fuglekirsebær, almindelig bærmispel og almindelig syren. Alle mindre kendte arter er opført under overskriften andre løvfældende hækplanter.

Løvfældende hækplanter er planter, der ikke er helt stedsegrønne, og deres blade tabes eller visner i løbet af året. Der er naturligvis smukt at have en grøn have hele året, men på den anden side også lidt kedeligt. Friske, nye blade og blomsterknopper om foråret er da heller ikke dårligt, vel? Forskellen fra stedsegrønne hækplanter er, at de løvfældende hækplanter skifter udseende fra årstid til årstid, og på den måde giver de stemning til ethvert uderum året rundt.

En anden grund til at købe løvfældende hækplanter er, at de med deres højere vækst om sommeren giver mere privatliv og om vinteren giver frit udsyn. De fleste løvfældende hække får nemlig hurtigt nye blade om foråret. Så når det bliver varmt nok til at sidde og nyde varmen udendørs, er hækken allerede smuk og tæt. Om vinteren, når det er tid til at sætte sig på en bænk med et tæppe, falder bladene af. De nøgne grene giver på den måde frit udsyn. Kort sagt, løvfældende hækplanter giver privatliv, når det er nødvendigt, og frit udsyn, når det er muligt.

Hver løvfældende hækplante har unikke egenskaber, og hos Garmundo har vi en grundig beskrivelse af alle hækplanterne, så du kan blive fuldt informeret om de mulige anvendelser af disse hækplanter i din have. Læs mere om vores øvrige løvfældende planter ved at klikke på billedet, og du vil blive forbløffet over anvendeligheden af disse typer af hækplanter.

Vil du gerne have en hjælpende hånd til at købe løvfældende hækplanter? Tøv da ikke med at kontakte os!