Sværdlilje

Køb sværdlilje

Sværdlilje kaldes også jomfrufinger og hedder Gladiolus på latin. De er egentlig ikke blomsterløg, men knolde. Garmundo har lavet et udvalg af de bedste sværdliljer, og de kan bestilles nedenfor. Læs videre..

Køb sværdlilje

Sværdlilje kaldes også jomfrufinger og hedder Gladiolus på latin. De er egentlig ikke blomsterløg, men knolde. Garmundo har lavet et udvalg af de bedste sværdliljer, og de kan bestilles nedenfor. Sværdliljer er sommerløg og kan leveres om foråret, mellem januar og maj. Det bedste tidspunkt at plante er efter den første nattefrost. Det er bedst at plante sværdliljer et sted med fuld sol, for så blomstrer de bedst. Hvis du gerne vil have en iøjnefaldende blomst i haven eller indendørs, er sværdliljer et godt valg! Planten får smukke, grønne blomsterstande, og blomsterne kan blive op til 1 meter høje. Det er derfor bedst at plante dem bagerst i bedet.

Kombinering af sværdliljeløg

Garmundo gør det nemt at bestille sværdliljeknolde. Hos os kan du også købe andre løg, som kan kombineres smukt med sværdliljer. Det kan for eksempel være georginer eller liljer. Vidste du, at sværdliljer også er rigtig gode at kombinere med vores bedpakker? Som prikken over i'et tiltrækker sværdliljer også rigtig mange bier og sommerfugle, og de står rigtig godt som afskårne blomster. Dermed kan du også nyde disse pragtfulde blomster indendørs!